Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/australiatours.se/public_html/wp-content/plugins/wordfence/models/block/wfBlock.php on line 552

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/australiatours.se/public_html/wp-content/plugins/wordfence/models/block/wfBlock.php on line 553

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/australiatours.se/public_html/wp-content/plugins/wordfence/models/block/wfBlock.php on line 555

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/australiatours.se/public_html/wp-content/plugins/wordfence/models/block/wfBlock.php on line 570

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/australiatours.se/public_html/wp-content/plugins/wordfence/models/block/wfBlock.php on line 573

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/australiatours.se/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Resetype - Storstadsemester - AustraliaTours
BESTIL TILBUD
08-12410319

Storstadsemester


Några av världens mest imponerande

städer finns i Australien!

Storstadsemester

Finns det något som kan mäta sig med den starka, snabba pulsen, de intressanta sevärdheterna, den unika shoppingen, de utsökta och varierade restaurangerna, och den unika atmosfären som finns i en storstad?

Hos AustraliaTours erbjuder vi möjlighet att resa till alla Australiens storstäder som bara väntar på att utforskas och upplevas. En storstadssemester har något för alla åldrar och du kommer alltid att hitta en uppsjö av aktiviteter och underhållning på en sådan resa.
Oavsett om du föredrar att bara koppla av eller hellre vill ha hög puls kommer du hos AustraliaTours hitta storstadssemestrar i hela Australien, som var och en erbjuder unika sevärdheter och intressanta upplevelser.
Du kan åka på en storstadssemester i Australien året runt. Många storstäder har en unik och speciell charm som skiftar med årstiderna – särskilt i Australien – och kom ihåg att de har motsatta årstider än oss.

Sydney

Sydney är Australiens största, mest kända och folkrikaste stad. Den ligger i delstaten New South Wales och är hem till omkring 4,6 miljoner människor – för att sätta det i perspektiv så bor det “bara” 23 miljoner i Australien, vilket innebär att var femte person bor i Sydney. Sydney är fullt av spännande upplevelser och charmiga sevärdheter.

Läs mer om Sydney här »

Melbourne

Melbourne är Australiens näst folkrikaste stad och huvudstad i delstaten Victoria. I Melbourne bor cirka 4,4 miljoner människor, vilket är något mindre än i Sydney. I Melbourne kan man få en stor variation av upplevelser; allt från festivaler och karnevaler till tennisturneringen AustralianOpen och racingloppet Formel 1. Det finns också bra körsträckor från Melbourne.

Läs mer om Melbourne här »

Brisbane

Staden Brisbane ligger på Australiens östra kust och är huvudstad i delstaten Queensland. Brisbane ligger på tredje plats när det gäller befolkning, då cirka 2,2 miljoner bor här – hälften av antalet som bor i Sydney. Brisbane är en trevlig stad och fungerar bra som utgångspunkt för kör-själv-semestrar längs Australiens östkust!

Läs mer om Brisbane här »

Perth

Till skillnad från de andra storstäderna ligger Perth på Australiens västkust och är huvudstad i Western Australia. I Perth och de omkringliggande områdena bor cirka 2 miljoner. Många ser Perth som en helt fantastisk stad – tyst och charmerande, men ändå livlig och fullspäckad med historiska upplevelser. Från Perth finns också bra möjligheter till kör-själv-semester och tågresan Indian Pacific!

Läs mer om Perth här »

Adelaide

Storstaden Adelaide ligger på Australiens sydkust och är samtidigt huvudstadi delstaten South Australia. Adelaide är den minsta miljonstaden i Australien med cirka 1,2 miljoner invånare. Adelaide är en riktigt trevlig och överskådlig stad och kallas till och med för ”The 20 Minute City”, eftersom allt ligger inom cirka 20 minuters avstånd. Området runtom Adelaide är särskiltspännande!

Läs mer om Adelaide här »

Många möjligheter

Du kan också kombinera din storstadssemester med en strandsemester, aktiv semester, sportsemester, kör-själv-semester, tågresa eller något helt annat. Det finns en hel kontinent full av möjligheter och vi hjälper gärnatill med att skräddarsy din storstadssemester så att den passar precis till dina önskemål och behov.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.