BESTIL TILBUD
08-12410319

Skräddarsydd


Gör en unik semester för dig exakt

enligt dina önskemål och intressen!

SKRÄDDARSYDD RESA TILL USA

Vi har inga färdiga paket eller standardlösningar. Vi skräddarsyr alla våra resor efter dina behov och önskemål. Din resa ska uppfylla dina drömmar och ska anpassas så att du upplever allt du drömt om.

En skräddarsydd resa är det billigaste sättet att resa. Här betalar du bara för det du vill ha och vi kan genom våra kunskaper om marknaden anpassa din resa så att du reser på de ”billiga” dagarna, om det är ditt önskemål.

  • Personlig resekonsult

Hos AustraliaTours får du en erfaren resekonsult som tarhand om alla dina önskningar. Du kommer att prata med samma person under hela processen och blir inte skickad fram och tillbaka mellan olika personer.

  • SE DIG GÄRNA OM, MEN VÄLJ MED OMSORG!

Inhämta gärna inspiration och erbjudanden från våra konkurrenter. Men kom ihåg att vi alltid slår deras priser! Om du har fått ett erbjudande från en annan researrangör får du gärna skicka det till oss på e-postadressen kontakt@australiatours.se

  • Transport i landet

Är du inte så förtjust i att köra bil hjälper vi till med alternativa transportmöjligheter i landet. Vi kan också beställa transport mellan flygplats och hotell – oavsett när och var!

  • BOKA ENTRÉBILJETTEN HEMIFRÅN

Vi kan beställa dina entrebiljetter hemifrån så att du inte behöver stå i kö när du kommer till nöjena/begivenheterna i Australien.

  • RESEVILLKOR

Trygghet betyder allt för våra kunder.Alla resort sålda av AustraliaTours.se täcks av den danska resegarantifonden (medlem nr. 2338) och följer branschens godkända regler och villkor. Du kan läsa våra resevillkor här eller läsa ännu mer om AustraliaTours här »

  • Husbil i Australien

Vi är också experter på att arrangera husbilsresor till Australien. Vi har flera olika partners i landet, vilket ger våra kunder de bästa priserna.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.