BESTIL TILBUD
08-12410319

Destinationer i

Australien & Nya Zeeland

Australien, som är sin egen kontinent,

har ett stort utbud av erfarenhet och upplevelser!

Destinationer i Australien & Nya Zeeland

AustraliaTours kan ordna alla slags resor till alla destinationer i Australien! Vi skräddarsyr samtliga resor efter dina önskemål. Dessutom hjälper våra Australienspecialister och erfarna resekonsulenter med tips och tricks för att du ska få ut det mesta av resan till landet ”down under”.
Klicka på “Beställ erbjudande” där du kan berätta för oss vad du skulle vilja uppleva, och vad din budget är. Baserat på denna information kan vi sätta ihop en resa som passar dina personliga krav, behov och önskemål. Nedan kan du se en lista över de mest populära destinationerna i Australien. Utforska destinationer, inspireras och låt oss skräddarsy din resa – så du kan fokusera dina ansträngningar på att njuta av den! Oavsett vad du tycker om finns din drömsemester i landet på andra sidan jordklotet; Australien.
Landet erbjuder några av världens vackraste landskap, kända städer, hetaste stränder, enastående landskap och unika djurliv – för att inte tala om de vänligaste, mest gästfria och välkomnande människorna du någonsin kommer träffa. Australien har allt! Nedan kan du läsa lite kort om de mest populära destinationerna i Australien samt mycket mer om varje enskild plats och finna just din favorit.

POPULÄRA DESTINATIONER

New South Wales

New South Wales har mycket mer att erbjuda än bara den fantastiska staden Sydney. Få timmars bilfärd in i landet, hittar du detbildsköna, skogbekläddaBlue Mountains. Längs kusten finns det mysiga städer, underbara stränder och höga vågor perfekta för surfning.

Queensland

Det är inte många platser i världen där man kan finna en så omväxlande natur som i Queensland. Här kan du upptäcka den fascinerande outbacken, Tropical North med regnskog, gyllene sandstränder och det världsberömda korallrevet Stora Barriärrevet.

Northern Territory

Northern Territory är ‘The Outback’ och det är hem till det världsberömda och ikoniska Uluru / Ayers Rock – en stor sten mitt i vildmarken. Darwin och Kakadu ligger också högt på listan över upplevelser iNorthern Territory.

Victoria

Victoria är den minsta staten i Australien och samtidigt den mest tätbefolkade. Förutom metropolen Melbourne kan Victoria erbjuda 32 olika nationalparker, många romantiska och historiska städer samten fantastiskt vacker kustväg The Great Ocean Road!

South Australia

Som namnet antyder är detta en stat i södra delen av Australien. Här kan du ta del av autentiska och spännande upplevelser – från ökenslätter och bergformationer till stränder i världsklass, matupplevelser och lokalt vin från t.ex. BarossaValley och McLaren Vale.

Western Australia

Western Australia är den största staten i landet och består till stor del avobebodd öken. 90% av befolkningen bor i huvudstaden Perth, som är en mycket spännande stad. Western Australia erbjuder allt från havsäventyr vid kusten till obebodd och outforskad öken!

Tasmanien

Tasmanien är separerad från fastlandet av det cirka 200 km breda Bass Strait. Det bor inte särskilt många människor på ön, men naturen är mycket varierande och unik. Upptäck gröna regnskogar, vita sandstränder och vacker natur när turen går till Tasmanien.

Nya Zeeland

Nya Zeeland! Platsen som har allt, men som är på andra sidan jordklotet. Upptäck allt från snöklädda berg, hänförande glaciärer, vackra sjöar, fantastiska stränder, aktiva vulkaner, unikt djurliv och inte minst en mycket vänlig befolkning.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.